שמן גלעיני משמש-ארומה מדיק -prunus armeniaca 100 cc

38.00

שמן גלעיני המשמש מכיל כמות נמוכה יותר של חומצות שומן רוויות מרוב השמנים הצמחיים ולכן יוצר תחושה "יבשה" יחסית ולא שמנונית. בזכות התכולה הנמוכה של חומצות שומן רוויות, שמן גלעיני המשמש יציב מאד בטמפרטורות קרות – הוא נשאר צלול גם בתקופת החורף וניתן להשתמש בו כמרכיב במוצרים שקופים, כגון שמני עיסוי ואמבט.

שמן גלעיני המשמש יכול לשמש כמרכיב לחות יעיל במוצרים קוסמטיים. הוא מחליק היטב על העור ויוצר מעטה אשר מונע איבו מהיר של לחות דרך האפידרמיס.

השימוש בשמן גלעיני משמש מתאים לבעלי עור עדין ושמן מתאים במיוחד לאנשים מבוגרים ותינוקות.

תוכלה -100 מ"ל-40 שקל

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן גלעיני משמש-ארומה מדיק -prunus armeniaca 100 cc”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *