מבצע!

שמן מור / Aroma medic- מ"ל 10

150.00 80.00

 שמו המור

שרף המופק מקליפת העץ.

תיאור

מקורו ברחבי המזרח התיכון, בצפון אתיופיה, בסומליה, בצפון הודו, בחצי האי ערב ובתימן. מקור השם מור במילה הערבית מר. במשך דורות שימש שרף העץ בטכסים דתיים שהשתייכו למסורות שונות של הקדמונים.

פעילות רפואית
מחטא, נוגד זיהום, נוגד חיידקים, נוגד נגיפים, נוגד פטריות, מחדש תאים (רגנרטור), מחדש רקמות, מאחה רקמות, עוצר דימום (המוסטטי), מעדן צלקות, ממריץ ומחזק פעילות שחלות, ממריץ ומחזק פעילות מערכת חיסון, נוגד דלקת, נוגד עווית, מכייח, נוגד נזלת, מכווץ, מאלחש, מאזן תיאבון, סופח, מייבש ריריות.

שימושים :

למור יש הרבה שימושים משתמשים בו ניקוי שיניים והיגיינת הפה ,בקוסמטיקה טבעית משתמשים בו בקרמים לטיפול בעור חלש ונופל וידוע שהמור דוחה קמטים וושומר על עור צעיר

אפשר להוסיף 2-3 טיפות לחצי כפית שמן שקדים ועסות על הפנים לפני שינה

עצות לשימוש

מומלץ להוספה ולשימוש בתערובות:

• לקוסמטיקה:

– קרמים לכל סוגי העור

– תכשירים נוגדי זקנה ונוגדי קמטים

• לעיסוי

• לאמבט

 מומלץ להדפה במבער:

• לאווירה בחלל החדר

• להעמקת מדיטציה והתעלות רוחנית

שילובים מקובלים בנזואין, לבונה, לבנדר, סנדלווד, ארז.

 רגישות, תופעות לוואי, תגובות ביניים, התוויות נגד ורעילות
לא לשימוש במהלך ההיריון; לשימוש במינונים נמוכים בלבד.

תכולה: 10CC

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן מור / Aroma medic- מ"ל 10”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *